суботу, 4 листопада 2023 р.

Тиждень Гарбуза

 Осінь - пора яскравих фарб, одним із головних героїв якої, звичайно ж, є гарбуз - символ містичного і загадкового свята Hаlloween. Проте, цьому плоду знайдеться куди більше застосувань, ніж всі могли уявити.

Тому, тиждень гарбуза у гімназії відзначився під гаслом: "Створюємо і розвиваємо, плекаємо і примножуємо СВОЄ, РІДНЕ, УКРАЇНСЬКЕ СВЯТО!"
Під час уроків хімії, біології здобувачі освіти дізналися про користь гарбуза для здоров'я, його властивості та хімічний склад, переконавшися, що цей овоч містить багато вітамінів і мінералів, сприяє підвищенню імунітету та покращенню зору. Діти були вражені тим, як гарбуз може бути смачним і корисним одночасно. Навіть на уроках математики гарбузики використовувались для обміну на оцінки, а на уроках англійської мови вони познайомилися зі звичаями свята Halloween.
Уроки мистецтва принесли велику радість, коли учні влаштували справжню художню виставку зі своїми роботами - малюнками гарбузів та приєднались до фоточеленджу. Однак особливим акцентом Тижня Гарбуза була фотозона, виконана в стилі "гарбузового" жовтогарячого декору.
Усе це створило море щасливих емоцій і дитячих посмішок, разом з безліччю смачних страв та художніх шедеврів. Тиждень Гарбуза подарував всій школі чудовий настрій!











Немає коментарів:

Дописати коментар