четвер, 9 листопада 2023 р.

Переможці Міжрегіонального форуму національно-патріотичних та освітніх проєктів

 Вітаємо переможців Міжрегіонального форуму національно-патріотичних та освітніх проєктів, започаткованих краєзнавчими об’єднаннями та музеями закладів освіти, екскурсоводів Історико-краєзнавчого музею при Максимівській гімназії: Масляник Даніелу, Кравченко Софію, Опирайла Івана та керівника Пилипенко Наталю Федорівну, які презентували проєкт "Лялька-мотанка в традиції українського народу" ( етнологічний напрям). Та лідерів учнівського самоврядування:

Тамару Кіру, Гусакову Ольгу, Масляник Даніелу і керівника Каптан Тетяну Олександрівну з проєктом " Я - волонтер" ( волонтерський напрям).
До участі у форумі долучилася учнівська молодь із Вінницької, Донецької, Дніпропетровської, Полтавської, Сумської, Хмельницької та Черкаської областей. На заочний етап було подано 25 проєктів, який відбувся
у форматі відеоконференції із презентацією проєктів на платформі Google Meet.
Результати заходу засвідчили, що учнівська молодь має свідому громадянську позицію, бере активну участь у волонтерському русі, суспільному житті країни, прагне до збереження та примноження історико-культурної спадщини нашої держави.
Шановні учасники та керівники проєктів, нехай ваші досягнення будуть початком нових перемог та розвитку національно-патріотичних проєктів! Ваша праця та зусилля є важливим внеском у підтримку національної історії та культури, і ми сподіваємося на ще більше досягнень у майбутньому.




















Немає коментарів:

Дописати коментар