четвер, 11 травня 2023 р.

ХІІ Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка "Охорона праці очима дітей - 2023"

 Нарешті! Довгоочікувана нагорода!

Сьогодні директор Максимівської гімназії, Остаповець Л.П., вручила Каптану Владиславу, учню 5 класу, переможцю ХІІ Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка "Охорона праці очима дітей - 2023", організованого Державною службою України з питань праці та журналом "Охорона праці", цінні подарунки від імені організаторів конкурсу.
Журі, до якого ввійшли професійні художники, освітяни, представники Держпраці України, Федерації профспілок України, Профспілки працівників освіти і науки України, районних державних адміністрацій м. Києва та журналу "Охорона праці", високо оцінили малюнок Владислава і присудили йому ІІ місце серед 199 найкращих художніх творів переможців регіонального туру. Учасники конкурсу надіслали близько 10 тис. робіт, незважаючи на труднощі, перешкоди та жахіття війни.
Ми щиро радіємо та пишаємося досягненням Владислава та бажаємо йому творчого злету та успіхів у всіх починаннях. Цей успіх - заслужена нагорода за наполегливість. Нехай ця перемога буде стимулом для подальшого розвитку та досягнення ще більших вершин. Також хочемо відзначити батьків та вчителів, які підтримували та виховували Владислава, допомагали йому розвивати його творчі здібності та брали участь у розвитку дитини як особистості.








Немає коментарів:

Дописати коментар