суботу, 23 квітня 2022 р.

ДО УВАГИ БАТЬКІВ МАЙБУТНІХ ПЕРШОКЛАСНИКІВ!!!

 З 26 квітня по 31 травня 2022 року здійснюється прийом заяв про зарахування дітей до першого класу на 2022-2023 навчальний рік.

Надання документів дитини до зарахування в 1 клас здійснюється батьками, або особами, що їх замінюють. Присутність дитини при наданні документів не є обов'язковою, оскільки співбесіда з нею проводитись не буде.

  Згідно з пунктами 4 та 5 Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти зарахування до закладу освіти здійснюється відповідно до наказу його керівника , що видається на підставі заяви про зарахування до закладу освіти одного з батьків дитини, до якої додаються:

  1. Копію свідоцтва про народження дитини або документа, що посвідчує особу здобувача освіти (під час подання копії пред’являється оригінал відповідного документа). 

  2. Оригінал чи копію медичної довідки за формою первинної облікової документації  Форма № 0 086-1/о “Довідка учня  загальноосвітнього навчального закладу про результати обов'язкового медичного профілактичного огляду”. У разі,  якщо дитина має певне захворювання, то за рішенням одного з батьків або іншого законного представника дитини, в цій довідці може бути зроблено відповідний запис. Відповідно, медичний працівник закладу освіти володітиме необхідною інформацією про стан здоров'я дитини.

У зв’язку із запровадженням воєнного стану та згідно з Порядком під час прийому документів на зарахування до 1 класу необхідно враховувати, що діти або один з їхніх батьків, які мають довідку про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, довідку про звернення за захистом в Україні, посвідчення біженця, посвідчення особи, яка потребує додаткового захисту або якій надано тимчасовий захист, та які не мають одного чи обох документів, визначених підпунктом 1 пункту 4 розділу ІІ Порядку, зараховуються до закладу освіти без подання зазначених документів.

Обов'язково вказати про створення особливих умов навчання (інклюзія), свою електронну адресу та номер телефону.

Документи подаємо у приймальню Максимівського ліцею за адресою: вул. Соборності, 8, с. Максимівка; e-mail: maksymivka@gmail.com 

Є можливість зареєструвати свою дитину самостійно на порталі https://school.isuo.org/ (див. "Інструкція для батьків " у розділі "Підтримка")

 

 

SCHOOL.ISUO.ORG

Електронна реєстрація в заклади загальної середньої освіти

Електронна реєстрація в заклади загальної середньої освіти. 






Немає коментарів:

Дописати коментар