четвер, 7 квітня 2022 р.

Дякуємо Вам, воїни Світла і Добра!

 Дякуємо Вам, воїни Світла і Добра!

«Гостинець з любов’ю Воїну-герою від вдячного народу. Повернись живим!» – такі і подібні надписи бачимо на етикетках, приклеєних на рибних консервах, що виготовлені для воїнів-захисників працівниками закладів освіти Піщанської територіальної громади, а саме: Піщанської гімназії та Максимівського ліцею.
З початку вторгнення ворога у громаді виробилась певна спеціалізація по наданню гуманітарної допомоги: ЗДО «Ластівка», Гориславський та Ялинцівський НВК печуть пиріжки, Піщанська гімназія та Максимівський ліцей виготовляють рибні консерви, інші заклади збирають продукти харчування, овочі і все необхідне для захисників та постраждалих в такий важкий час руху до омріяної Перемоги.
Чим би не допомагали люди нашим воїнам, вони завжди вкладають у допомогу часточку свого тепла і любові, віру у таке заповітне слово – Перемога!
Виготовляючи рибні консерви, працівники не рахуються а ні з вільним часом, а ні з зусиллями, яких треба докласти для їх виготовлення: почистити, ретельно помити, обжарити, підготувати заправку, укласти і доставити в домашні автоклави. Консерви получаються на славу! Смакуйте, дорогі наші захисники, набирайтеся сил та енергії, бийте ворога, скільки маєте сил.
Наша допомога для Вас намолена, вона підтримає Вас у тяжкі і світлі хвилини.
Дякуємо Вам, воїни Світла і Добра! Бережи Вас, Боже, даруй силу та незламний дух, відведи ворожі кулі та ракети!








Немає коментарів:

Дописати коментар