неділя, 24 вересня 2023 р.

Дослідження ефективності національно-патріотичного виховання дітей та молоді в Полтавській області

 Полтавська академія неперервної освіти ім. М.В. Остроградського повідомляє про проведення опитування з 26.09.2023 по 03.10.2023 в рамках третього етапу моніторингового дослідження ефективності національно-патріотичного виховання дітей та молоді.

Опитування анонімне, коротке та не забирає багато часу. В опитуванні можуть взяти участь: учні 5-11 класів, батьки, дідусі, бабусі та будь-хто з бажаючих (Чим більше буде учасників опитування  тим краще).

Онлайн-опитувальникhttps://forms.gle/Ard2yGdiDqchYiA46

Опитування має системний характер і буде проводитись на постійній основі до 2025 року включно (двічі на рік – вересень та березень).

Звіт щодо другого етапу опитування (за березень 2023 року) розміщено в обласному репозитарії освітніх матеріалів на сайті Полтавської академії неперервної освіти ім. М.В. Остроградського за посиланням: https://ed.pano.pl.ua/handle/022518134/1495.

Відтак консолідуємо спільні зусилля державної влади, органів місцевого самоврядування та громадянського суспільства для цілеспрямованого і ефективного процесу патріотичного виховання майбутніх громадян України.




Немає коментарів:

Дописати коментар