вівторок, 14 лютого 2023 р.

Герої нам потрібні живими! Слава Героям! Слава Україні!

 Сьогодні відбулася неймовірно тепла і приємна зустріч учнів 9 класу з односельцем Губенком С.М., ветераном АТО ( ООС), а зараз бійцем ЗСУ 71 Єгерської бригади ДШВ, патріотом України, людиною високої військової честі, мужності, незламності.

У тісному колі спілкування час промайнув швидко. Затамувавши подих, старшокласники слухали розповідь Сергія, який поділився враженнями від пережитого на фронті, закликав молодь виховувати патріотизм у серці ще зі шкільної парти та вірити у перемогу. Юнаки та дівчата запитували про умови «існування» в місцях бойових дій, про дружбу і взаємопідтримку бійців, а головне про те, коли закінчиться війна?
Слова вдячності за хоробрість, незламність, стійкість у боротьбі за Україну, можливість жити звучали на адресу Захисника.
Наприкінці зустрічі учні передали Сергію та його побратимам в'язані шкарпетки, смаколики, патріотичні валентинки з теплими словами підтримки, ангели-обереги, наповнені дитячою щирістю, любов'ю та молитвою. Віримо, що ці обереги збережуть Сергія та його побратимів, нададуть їм сили та відваги на шляху до Перемоги.
Герої нам потрібні живими!
Слава Героям! Слава Україні!














Немає коментарів:

Дописати коментар