середу, 4 січня 2023 р.

Зробити цей світ безпечним для всіх: для тих, хто користується цією безпекою і для тих, хто її створює

 Громадська організація «Асоціація саперів України» (http://www.uda.org.ua/) була утворена у 2018 році ініціативною групою у складі саперів та осіб причетних до протимінної діяльності (далі – ПМД) в Україні.

Основна мета – сприяння та реалізація заходів спрямованих на вирішення проблем держави у сфері ПМД. Визначена актуальна суспільно-важлива місія Асоціації: «Зробити цей світ безпечним для всіх: для тих, хто користується цією безпекою і для тих, хто її створює».         Одними з головних завдань Асоціації є навчання населення правилам безпечної поведінки у небезпечних ситуаціях, пов’язаних із мінами та вибухонебезпечними предметами (далі – ВНП), а також проведення відповідного інформування населення України щодо ризиків від ВНП.         Так, в рамках пілотного проекту «Інформування щодо ризиків від вибухонебезпечних предметів у загальноосвітніх школах (12-18 років) – Тренування для вчителів з мінної небезпеки», Асоціація саперів України спільно з американською корпорацією Risk and Strategic Management розробила відеоролик щодо інформування населення України щодо ризиків від ВНП.                

Сподіваємось, що за рахунок активного інформування щодо ризиків від вибухонебезпечних предметів, значно підвищиться рівень безпеки дітей шляхом їхньої більшої обізнаності щодо загроз та свідомої зміни поведінки на безпечну. А це – врятовані життя та здоров’я наших дітей! Реалізація проекту Асоціації саперів України, який спрямований на збереження життя українців, стала можливою завдяки фінансовій підтримці Сполучених Штатів Америки, за участю U.S. Embassy Kyiv Ukraine і U.S. Department of State.

Немає коментарів:

Дописати коментар