понеділок, 27 червня 2022 р.

Для майбутніх вступників відбудеться вебквест «КіберХНУВС»

            З 25 червня по 02 липня 2022 року у Харківському національному університеті внутрішніх справ для учнів технікумів, коледжів, училищ, ліцеїв та загальноосвітніх навчальних закладів буде проведено вебквест «КіберХНУВС». 

            Юнаки та дівчата перевірять свої навички у сфері інформаційних технологій та кібербезпеки, виконуючи завдання за різноманітними напрямами: криптографія, стеганографія, реверс-інженирінг, OSINT тощо.

            Вебквест орієнтований на учнів, які бажають поглибити знання та практичні навички у кіберсфері, отримати можливість здобути вищу освіту на факультеті № 4 (кіберполіції) Харківського національного університету внутрішніх справ, а в подальшому розпочати кар’єру в підрозділах Департаменту кіберполіції Національної поліції України.

Переможці вебквесту «КіберХНУВС» будуть нагороджені цінними подарунками!

            Для того, щоб взяти участь у вебквесті потрібно заповнити електронну анкету-заявку за посиланням: https://forms.gle/LEqHhARFbvqZjzFn6.

            Захід проводитиметься у взаємодії з партнерами – Координатором проєктів ОБСЄ в Україні, Департаментом кіберполіції Національної поліції України, Науковим парком «Наука та безпека» ХНУВС.

ВЗГ ХНУВС.



Немає коментарів:

Дописати коментар