середу, 17 листопада 2021 р.

#Тиждень_доброти_та_толерантності

 

    Година спілкування у 2 класі на тему: "Твори добро завжди і всюди".

     Вікторина для учнів 5 класу "Планета толерантності", спрямована на виховання чуйності, доброти, взаємоповаги, прийняття чужих вад, людяності. Діти разом з класним керівником Жогою А.В розкрили поняття ”толерантність”, з’ясували основні риси толерантності, засвоїли звички толерантної людини, створили колаж “Наші долоньки проти насильства”.

    Урок у 8 класі з елементами тренінгу
“Я толерантний”. Учні обговорювали ситуації прояву толерантності, переглядали соціальні ролики та вільно висловлювали свою думку з приводу прийняття людей такими, якими вони є.

    Заняття з елементами тренінгу у 6 класі "Добро починається з тебе!". Учні разом з класним керівником Абаровською О.С з’ясували поняття «добра», ознайомилися із традиціями доброчинності. Розвивали вміння аналізувати, давали оцінку, вибирали правильну позицію.

    Учні 10 класу на виховній годині разом з практичним психологом Масляник Т.В виконуючи різні вправи, дійшли висновку, що ми не зможемо відразу зробити толерантними всіх. Але важливий навіть один маленький крок у цьому напрямку. Нехай кожен з нас, наша школа, наше село, наша Україна завжди будуть островами толерантності для всіх жителів планети Земля!



Фотозвіт

















Немає коментарів:

Дописати коментар