понеділок, 19 жовтня 2020 р.

Звіт вчителя інформатики Максимівського ліцею Жоги А.В. на педагогічній раді про участь у проекті "Кар`єрний хаб молодого вчителя".

 Єдиний спосіб зробити видатну роботу – щиро любити те, що робиш.

Стів Джобс (Steve Jobs)
Цього року я розпочала новий етап в своєму професійному розвитку!
Мені випала нагода взяти участь у онлайн проекті для молодих вчителів. Працюю я учителем інформатики Максимівського ліцею.
Старт – це завжди виклик і дуже важливо його долати, спираючись на вдалі приклади. Мені дуже пощастило потрапити до тридцятки молодих освітян з Полтавщини, що стали учасниками проєкту «Кар’єрний хаб молодого вчителя», що реалізується за підтримки Фонду Родини Богдана Гаврилишина. Насичена онлайн-програма проєкту дала для мене чудовий фундамент професійного розвитку, що базуватиметься на вмінні публічного виступу, психологічних аспектах кар’єрного зростання, актуальних знаннях вікових особливостей розвитку дитини, можливостях професійного зростання учителя на кращих прикладах успішних освітян України, Польщі та Великобританії!
Проект наповнив мою повсякденну діяльність кейсом знань умінь і навичок, що будуть зі мною протягом моєї роботи. Незважаючи на реалії сьогодення, онлайн-проект був змістовним, цікавим, і пройшов на одному подиху.
Дякую за цікаві зустрічі, мотивації, дедлайни, цікаві завдання, спілкування з однодумцями, можливість поділитись здобутими знаннями зі своїми колегами. За те що надихнули та окрилили ідеями, за підтримку молодих освітян та українського освітнього простору. В наш час це так важливо!!! За це величезна подяка Фонду Родини Богдана Гаврилишина, керівнику та ініціатору проекту Пилипенку В.В., спікерам: Устименко Т., Єщенко М., Калінченко І., Зайцеву С., Пилипенку В., всій творчій команді, та учасникам.Оособливо дякую за теплі суботні чаювання з закордонними експертами. Цей час навчання був плідним, насиченим, цікавим, та став неоціненним досвідом!
Бажаю команді організаторів проєкту натхнення продовжувати започатковані ініціативи, а молодим освітянам – вибудувати свій шлях успіху, що вестиме до світлих горизонтів кар’єрного зростання!








Немає коментарів:

Дописати коментар