середу, 11 березня 2020 р.

Книгоманія


              ІІ етап  Всеукраїнського конкурсу «Книгоманія – 2020»  
в  Недогарківській ОТГ
          Читання книг викликає у багатьох різні емоції, можливо і іронічне ставлення…Та у книжкових гурманів відношення до книг особливе…Вони можуть годинами говорити про прочитане, ділитися враженням, сперечатись. В цьому ще раз переконалися 11 березня 2020 році, а саме  у шкільній бібліотеці  Максимівського ліцею проходив  IІ етап Всеукраїнського конкурсу "Книгоманія - 2020".

В конкурсі приймали участь учні 6 – 7 класів. Вони  змагалися за звання найкращих читачів своєї громади. Але однією з головних умов конкурсу залишалося читання дітьми літератури з позашкільної програми, ведення читацьких щоденників та представлення на усіх етапах улюбленої книжки, яку можна порекомендувати своїм ровесникам.

          Привітала  учасників конкурсу   начальник відділу освіти, культури, спорту та туризму виконавчого комітету Недогарківської сільської ради Кременчуцького району Крівченко Л.В. . Для об’єктивного оцінювання було обрано журі, до якого ввійшли: Мороз Л.І, Левченко В.Г.,Кравченко Л.І., Каптан Т.О. Крівченко Л.В.. Переможцем місцевого туру конкурсу "Книгоманія - 2020" стали читачі:  Заболотна Наталя – в номінації  «Володар кращого читацького щоденника», Ходаковська Оля – «Ерудит- природолюб», Іщенко Аліна - «Кращий знавець фантастики» та Івасенко Діана «Кращий знавець літератури» , які були нагороджені грамотами та подарунками. І хоч будь-який конкурс завжди передбачає елемент змагання і визначення переможця, проте задоволення отримали всі учасники, бо це нові враження, цікаві знайомства і, звичайно ж, набуття досвіду та уміння продемонструвати свою ерудицію та знання. Захід пройшов у гарній святковій атмосфері.          Вітаємо всіх учасників конкурсу «Кращий читач»  громади 2020.  Окрема подяка за музичний супровід заходу  Каптан Т.О. та наставникам дітей – вчителям та бібліотекарям.
















Немає коментарів:

Дописати коментар