середу, 10 лютого 2016 р.

VI Конкурс на кращий веб-сайт навчального закладу

Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 22.12.2015 № 1/9-614 “Щодо участі у VI конкурсі на кращий веб-сайт закладу освіти” повідомляємо, що з 20 грудня 2015 року розпочалася реєстрація учасників VI конкурсу на кращий веб-сайт закладу освіти у наступнихномінаціях:
- веб-сайти сільських шкіл;
- веб-сайти міських шкіл;
- веб-сайти дошкільних закладів;
- веб-сайти позашкільних закладів;
- веб-сайти навчальних закладів професійно-технічної освіти.
Конкурс проводиться Інтернет Асоціацією України за підтримки Міністерства освіти і науки України з метою поширення інформаційних технологій у навчальний процес та забезпечення новими зручними інструментами взаємодії всіх його учасників – учнів, батьків, учителів та адміністрації навчальних закладів, стимулювання ініціативи у цій сфері, акцентування уваги на важливості повного, оперативного та зручного інформування про діяльність навчальних закладів України засобами Інтернету.
Головними критеріями для оцінювання є змістовне наповнення веб-сайтів, зручність їх використання, забезпечення можливості участі всіх учасників навчального процесу у діяльності закладів освіти, послуги, що надаються на сайтах. Кожний сайт оцінюється за показниками в категоріях: контент, зручність, динаміка, дизайн та технічні показники.
Додатково веб-сайти оцінюються в номінації «Вебометричний рейтинг».
Для участі у Конкурсі за бажанням закладунеобхідно на електронну адресу contest@inau.uaподати заявку та анкету. Прийом заявок триватиме до 15 лютого 2016 року.
Більш детальну інформацію про умови Конкурсу, анкета та зразки документівможна знайти за посиланням http://inau.org.ua/projects.phtml.

Немає коментарів:

Дописати коментар