пʼятниця, 13 вересня 2024 р.

#тиждень_фізичної_культури #спорт #пліч_о_пліч

 13 вересня на заключення тижня фізичної культури та спорту в Максимівській гімназії для учнів 3 класу було проведено руханку "Я захоплююсь спортом!"





четвер, 12 вересня 2024 р.

#тиждень_фізичної_культури #спорт #пліч_о_пліч Максимівська Гімназія

 12-го вересня для учнів початкової школи було проведено ряд цікавих та спортивних заходів.

Діти 1 класу проявили свою спритність під час рухливої гри"Чемпіон"🏆, 2 клас активно змагались в естафетах "Спортивними стежками"🥇, а 4 клас дізнались хто в класі найвитриваліший та найкраще виконує стрибки через скакалк








середа, 11 вересня 2024 р.

Азартні ігри - ЦЕ НЕЗВИЧАЙНА ГРА: ЧОМУ ВАРТО БУТИ ОБЕРЕЖНИМ




27752/0/1-24). З метою підвищення обізнаності молоді щодо потенційних ризиків участі в азартних іграх просимо поширити у закладах освіти інформаційні матеріали, надані Комісією з регулювання азартних ігор та лотерей, що додаються. Відповідна інформація розміщена на сайті Міністерства освіти і науки України:

https://mon.gov.ua/news/krail-poperedzhaie-pro-ryzyky-azartnykh-ihor





Активності Максимівкської гімназії присвячені тижню фізичної та спорту

 Активності Максимівкської гімназії присвячені тижню фізичної та спорту поповнюються цікавими та активними заходами.

Сьогодні хлопці 8 класу позмагатися з міні-футбол. Де перемогу здобула команда "Кіборги". Вітаємо!🏆 А наймолодші гімназисти, юні першокласники, змагались в стартах "Спортивна Україна". Ви наше майбутнє, так тримати





понеділок, 9 вересня 2024 р.

#тиждень_фізичної_культури #Олімпійський_урок #спорт #разомдоперемоги

 9 вересня в Максимівській гімназії стартував тиждень фізичної культури та спорту.

Для учнів 2 класу було організовано конкурс ранкової зарядки.
8 та 9 клас мали можливість покращити свої знання та кмітливість на Олімпійському уроці онлайн " Спорт - крок до миру"








пʼятниця, 6 вересня 2024 р.

#Єдиний_урок_безпеки

 Зустріч учнів 7, 9 класів із Інспектором сектору ювенальної превенції відділу превенції Кременчуцького РУП ГУНП в Полтавській області А.М. Самойленко. Вона детально розповіла про те, як діяти у випадках онлайн-ризиків, акцентуючи увагу на таких загрозах, як секстинг, кібербулінг і кіберсталкінг. Під час бесіди інспекторка наголосила на важливості дотримання правил безпечного користування інтернетом, особливо у воєнний час.

Також Аліна Миколаївна надала учням корисну інформацію про те, як правильно реагувати на небезпечні ситуації в інтернеті та куди можна звертатися за допомогою. Учні пригадали топ-10 правил інтернет-безпеки та отримали поради щодо того, як підтримати однокласників, що опинилися під загрозою.
Зустріч виявилася надзвичайно інформативною та важливою для учнів, які тепер мають більше знань і впевненості у своїх діях в онлайн-просторі.













вівторок, 3 вересня 2024 р.

«І буде жити Україна!»

 На перший урок під назвою «І буде жити Україна!» учні дев'ятого класу Максимівської гімназії запросили захисника Збройних Сил України — військовослужбовця Батюка Володимира Богдановича, батька їхнього однокласника Батюка Святослава.

Дякуємо Володимиру Богдановичу за його службу та за те, що він поділився своїм досвідом, мотивуючи до навчання та надихаючи молодь на віру в перемогу та краще майбутнє для України!
Нехай янголи-охоронці завжди будуть поруч із нашими захисниками.
Дякуємо ЗСУ 🇺🇦за те, що даруєте нам можливість навчатися, зростати та жити у вільній країні. Ваші сила і мужність — наше майбутнє!💙💛













понеділок, 2 вересня 2024 р.

Сьогодні у Максимівській гімназії відбулося яскраве свято Першого дзвоника!

    На урочисту лінійку були запрошені учні першого, п'ятого та дев'ятого класу. Вітаємо усіх учнів, вчителів та батьків з початком нового навчального року! Бажаємо всім легкого успішного року, нових звершень та досягнень. Нехай цей навчальний рік стане роком Перемоги для України, роком миру, спокою та процвітання!

    Щира дяка Збройним Силам України за свято та можливість розпочати новий навчальний рік.