пʼятницю, 22 березня 2024 р.

Весняні канікули - чудова нагода для відпочинку, розваг та нових вражень!

        Вже з понеділка у деяких школярів розпочнуться весняні канікули. Це час, коли можна насолодитися відпочинком та провести час разом з родиною та друзями.

Нагадаємо, декілька важливих правил безпеки для школярів під час цього періоду:
✨ Якщо ваші діти планують виїзди чи поїздки під час канікул, попросіть їх скласти план маршруту та повідомити про те які місця вони будуть відвідувати. Важливо знати, де знаходяться ваші діти в будь-який час.
✨ Нагадайте дітям про важливість дотримання правил дорожнього руху, переходу дороги тільки на пішохідних переходах та уважності до транспорту.
✨ Заохочуйте дітей уникати небезпечних місць, таких як безлюдні місця або покинуті споруди. Попереджайте їх про заборону відвідування лісів та небезпеки відпочинку біля водойм.
✨ Порадьте дітям уникати розголошення особистої інформації в інтернеті, попереджайте їх про ризики онлайн-спілкування та небезпеку зустрічей з незнайомцями.
✨ Якщо малечу доводиться залишити вдома саму – проведіть інструктаж з техніки безпеки та залиште номери, за якими можна звертатися по допомогу.
✨Поясніть, чому не можна наближатися до підозрілих предметів на вулиці та як діяти у разі сигналу повітряної тривоги.
✨ Переконайтеся, що ваші діти знають, до кого звертатися у разі небезпеки чи потреби у допомозі, та забезпечте доступність засобів зв'язку (наприклад, мобільний телефон).
❗Нагадайте вашим дітям, що безпека завжди на першому місці.
Будьте завжди в курсі наших новин ➡️ https://t.me/kidspolice

Немає коментарів:

Дописати коментар