вівторок, 26 грудня 2023 р.

Зустріч

 Сьогодні в Максимівській гімназії відбулася зустріч учнів 8-9 класів із інспекторами сектору ювенальної превенції Кременчуцького РУП: старшим лейтенантом поліції Самойленко Аліною Миколаївною та лейтенантом поліції Сальниковою Мирославою Анатоліївною, а також працівниками Кременчуцького управління ГУ ДСНС України. Проведено заняття з безпеки життєдіяльності на теми мінної безпеки та дотримання правил безпеки під час канікул, а також правил безпеки під час перебування на водних об'єктах в зимовий період.

Не менш важливою була тема суїциду. Учасники обговорювали причини, наслідки та шляхи запобігання цьому серйозному питанню. Підкреслено, що важливо застерегти та надати необхідну підтримку, адже краще попередити потенційні проблеми, ніж потім виправляти їхні наслідки.
Також хочемо висловити подяку інспекторам сектору ювенальної превенції та працівникам ГУ ДСНС України за відданість та професіоналізм у роботі з молоддю.
Пам'ятайте, що безпека – це спільна справа, і знання правил та вміння дотримуватися їх є важливою складовою нашого щоденного життя.









Немає коментарів:

Дописати коментар